Dit is de website van de band FeeltheMix waarmee wij u als bezoeker willen informeren. Wij trachten de site zoveel mogelijk up to date te houden, hebben jullie als bezoeker ideeen en/of adviezen, dan houden wij ons aanbevolen. Met de site bieden wij u de mogelijkheid om een blik op FeelTheMix te werpen.

De muzikanten van de band "FeelTheMix" zijn naast leden van de band ook vrienden en een hecht gezelschap geworden. Samen ontplooien ze veel activiteiten en een daarvan is de hobby muziek maken. Dat het inmiddels aardig de goede kant opgaat, blijkt uit de uitnodigingen die de band krijgt.

Verder jammen wij voor de gezelligheid regelmatig in verschillende gelegenheden. FeeltheMix is ook ontstaan door de jams waar de muzikanten elkaar hebben leren kennen.

FeeltheMix bestaat uit de volgende muzikanten: Lucien/bassist, Arvind/zang en drums, Sampa de percussionist, Rine en Andre de gitaristen, Rishi/toetsenist, Guno/zanger (de rastaman) en Dieli en Kammy de zangeressen.

Verder wil ik de liefhebbers van FeeltheMix bedanken voor de steun en support die ze ons tijdens onze optredens verlenen. Wij vinden het erg gezellig als jullie er zijn.

Lucien
Inspirator FTM


an image

==> Enjoy The Mix <==


Music

an image

Joy

an image

Happiness

an image